İkizce Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2015 yılı Şırnak merkezde emniyetin düzenlediği satranç turnuvasında öğrencimiz Ali UZAR 2. olmuştur. Şırnak Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği yıldızlar satranç turnuvasında öğrencimiz Cihad CANER 3. olmuştur.

Isınma: Kalörifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sirnakikizce.meb.k12.tr

Adres - İkizce Köyü Merkez/Şırnak

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - İkizce Köyü Merkez/Şırnak

Adres - İkizce Köyü Merkez/Şırnak

Ulaşım Tüm öğretmenler Şırnak Merkezde ikamet etmekte olup servisle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak Merkez´e 15 km